Rallylydnad

RALLYLYDNAD TRÄNINGSGRUPP


Nybörjarklass och Fortsättningsklass


Instruktör: Susan Danielsson
Vi träffas 4 gånger, går igenom alla skyltarna i både nybörjar- och fortsättningsklassen. 


På denna kursen kan du vara helt nybörjare eller ha tränat Rally tidigare. Jag anspassar alla övningar efter varje ekipage. Vi kommer träna slingor, detaljer och banor. 


Här fokuserar vi på glädje och detaljer! Det ska vara roligt att köra rallylydnad och banan ska genomföras snyggt och prydligt. 


4 kurstillfällen, max 10 kursdeltagare


Pris: 1000 krDag: Varannan OnsdagTid: 18.30-19.30 första tillfället, 19.45-20.45 resterande tillfällen. Datum: 3/5, 17/5, 31/5 och 14/6

RALLYLYDNAD NYBÖRJARKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Vill du prova på en hundsport som passar de allra flesta hundar, oavsett ålder och ras,  och förare, oavsett ålder, så är det denna kursen du ska gå. Vi tränar in alla grunder som du behöver för att klara en Rallylydnadsbana i nybörjarklassen. Alla skyltarna i nybörjarklassen går vi igenom och jobbar med detaljer för att få till det så bra som möjligt. Vi arbetar med belöningsutveckling, slingor med flera skyltar i rad och kortare banor. 


Vi kommer även gå igenom reglerna, hur en tävling går till, vad tittar och bedömer domaren, uppvärming inför start och bästa sätet att gå banan. 


6 kurstillfällen, max 8 deltagare


Pris: 1500 kr


Dag: Onsdagar


Tid: 

RALLYLYDNADSKURS FORTSÄTTNINGSKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Har du gått en grundkurs och tränat på alla skyltarna i nybörjarklassen så  är detta kursen för dig. Vi kommer finslipa momenten, gå igenom alla skyltar i fortsättningsklass  så det är helt klart hur de ska utföras.


Vi kommer även träna banvandring, köra banor, gå igenom hur det fungerar på en tävling och tävlingsträna.


Efter kursen är tanken att du och din hund ska vara redo att ge er ut på tävlingsbanorna i fortsättningsklass om ni så önskar.


Vill man inte tävla så är detta ändå kursen för dig som vill träna fortsättningsklassen i rally, att tävla är inte ett måste. 


Kursen hålls utomhus på inhägnad gräsbana. Vid dåligt väder har vi möjlighet att gå in i träningshallen och köra istället. 
6 kurstillfällen, max 10 kursdeltagare


Dag: varannan onsdag


Tid: 18.30 - 19.30


Pris: 1500 kr


Datum: 5/4, 19/4, 3/5, 17/5, 31/5 och 13/6