Rallylydnad

RALLYLYDNAD NYBÖRJARKURS


Instruktör: Susan DanielssonNybörjarkursen är för dig som tillsammans med din hund vill ge dig in i Rallylydnadens spännande värld.

Vi kommer jobba med lydnadsgrunder som kontakt, sitt, ligg, stanna kvar och följsamhet.


Nybörjarklassen i Rallylydnad har 33 olika skyltar och vi kommer gå igenom och träna på allihopa. Regler och tävlingssituaionen kommer vi prata om och kortare slingor tränar vi på.


Efter denna kursen har du en god grund att stå på när du går vidare inom Rallylydnaden som är en sport för alla förare och alla hundar.Vill du gå denna kursen går det bra att göra en intresseanmälan genom att klicka på ANMÄL HÄR!

GRUNDFÄRDIGHETER

FÖR

RALLYLYDNAD och LYDNAD


Instruktör: Susan Danielsson


På denna kurs arbetar vi alla grundfärdigheter man behöver för att få ut det mesta av Rallylydnaden och Lydnaden. Dessa grundfärdigheter har  alla hundar nytta av oavsett vad man ska träna framöver. 


Vi jobbar med positionsplattor, framträning, bakdelskontroll, följsamhet, backa,  sitt, ligg, stå, snurrar, konen, omvänt lockande, pallen, följa händer och tasstarget. 


Vi träffas 5 gånger, 6 deltagare


Dag: Tisdagar


Tid: 18.20 - 19.20


Pris: 1250 kr


Datum: 20/4, 27/4, 4/5, 11/5 och  18/5

RALLYLYDNADSKURS FORTSÄTTNINGSKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Har du gått en grundkurs och tränat på alla skyltarna i nybörjarklassen så  är detta kursen för dig. Vi kommer finslipa momenten, gå igenom alla skyltar i fortsättningsklass  så det är helt klart hur de ska utföras.


Vi kommer även träna banvandring och att köra banor.


Efter kursen är tanken att du och din hund ska vara redo att ge er ut på tävlingsbanorna i fortsättningsklass om ni så önskar.


Vill man inte tävla så är detta ändå kursen för dig som vill träna fortsättningsklassen i rally, att tävla är inte ett måste. 


Vi träffas 5 gånger, 6 - 12 deltagare

(minst 6 för att kursen ska starta)


Dag: Tisdagar


Tid: 


Pris: 1250 kr


Datum: