Rallylydnad

RALLYLYDNAD BANTRÄNING


Nybörjarklass och Fortsättningsklass


Instruktör: Susan Danielsson
I hundarenan kommer det stå en uppbyggd rallylydnadsbana som vi går tillsammans, därefter får deltagarna gå banan själva för att sedan starta tävlingsmässigt. När alla genomfört en bana tränar vi tillsammans på de delar som var lite knepigare. Därefter avslutas kurskvällen med att alla kör igenom banan en gång till. 


Denna kurs kan alla gå som gått en nybörjarkurs i rallylydnad. Alla tränar efter sin egen förmåga och får nya redskap för att komma vidare i sin träning. 


Här fokuserar vi på glädje och detaljer! Det ska vara roligt att köra rallylydnad och banan ska genomföras snyggt och prydligt. 


3 kurstillfällen, max 10 kursdeltagare


Pris: 1125 krDag: MåndagarTid: 19.30 - 21.00Datum: 14/11, 21/11 och 28/11

RALLYLYDNADSKURS FORTSÄTTNINGSKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Har du gått en grundkurs och tränat på alla skyltarna i nybörjarklassen så  är detta kursen för dig. Vi kommer finslipa momenten, gå igenom alla skyltar i fortsättningsklass  så det är helt klart hur de ska utföras.


Vi kommer även träna banvandring, köra banor, gå igenom hur det fungerar på en tävling och tävlingsträna.


Efter kursen är tanken att du och din hund ska vara redo att ge er ut på tävlingsbanorna i fortsättningsklass om ni så önskar.


Vill man inte tävla så är detta ändå kursen för dig som vill träna fortsättningsklassen i rally, att tävla är inte ett måste. 
6 kurstillfällen, max 10 kursdeltagare


Dag: 


Tid: 


Pris: 1500 kr


Datum: 


RALLYLYDNAD NYBÖRJARKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Vill du prova på en hundsport som passar de allra flesta hundar, oavsett ålder och ras,  och förare, oavsett ålder, så är det denna kursen du ska gå. Vi tränar in alla grunder som du behöver för att klara en Rallylydnadsbana i nybörjarklassen. Alla skyltarna i nybörjarklassen går vi igenom och jobbar med detaljer för att få till det så bra som möjligt. Vi arbetar med belöningsutveckling, slingor med flera skyltar i rad och kortare banor. 


Vi kommer även gå igenom reglerna, hur en tävling går till, vad tittar och bedömer domaren, uppvärming inför start och bästa sätet att gå banan. 


6 kurstillfällen, max 10 deltagare


Pris: 1500 kr


Dag: Varannan måndag


Tid: 18.20-19.20


Kursdatum: 22/8, 5/9, 19/9, 3/10, 17/10 och 31/10