Rallylydnad

RALLYLYDNAD NYBÖRJARKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Vill du prova på en hundsport som passar de allra flesta hundar, oavsett ålder och ras,  och förare, oavsett ålder, så är det denna kursen du ska gå. Vi tränar in alla grunder som du behöver för att klara en Rallylydnadsbana i nybörjarklassen. Alla skyltarna i nybörjarklassen går vi igenom och jobbar med detaljer för att få till det så bra som möjligt. Vi arbetar med belöningsutveckling, slingor med flera skyltar i rad och kortare banor. 


Vi kommer även gå igenom reglerna, hur en tävling går till, vad tittar och bedömer domaren, uppvärming inför start och bästa sätet att gå banan. 


5 kurstillfällen, 6 - 8 deltagare


Pris: 1500 kr


Dag: Tisdagar


Tid: 17.15 - 18.15


Kursdatum: 19/4, 3/5, 17/5, 31/5 och 14/6

RALLYLYDNADSKURS FORTSÄTTNINGSKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


Har du gått en grundkurs och tränat på alla skyltarna i nybörjarklassen så  är detta kursen för dig. Vi kommer finslipa momenten, gå igenom alla skyltar i fortsättningsklass  så det är helt klart hur de ska utföras.


Vi kommer även träna banvandring och att köra banor.


Efter kursen är tanken att du och din hund ska vara redo att ge er ut på tävlingsbanorna i fortsättningsklass om ni så önskar.


Vill man inte tävla så är detta ändå kursen för dig som vill träna fortsättningsklassen i rally, att tävla är inte ett måste. 


6 kurstillfällen, max 8 kursdeltagare


Dag: 


Tid: 


Pris: 


Datum: 


GRUNDFÄRDIGHETER

FÖR

RALLYLYDNAD och LYDNAD


Instruktör: Susan DanielssonPå denna kurs arbetar vi alla grundfärdigheter man behöver för att få ut det mesta av Rallylydnaden och Lydnaden. Dessa grundfärdigheter har  alla hundar nytta av oavsett vad man ska träna framöver. 


Vi jobbar med positionsplattor, framträning, bakdelskontroll, följsamhet, backa,  sitt, ligg, stå, snurrar, konen, omvänt lockande, pallen, följa händer och tasstarget. 

 6 kurstillfällen, max 8 kursdeltagarPris: 1500 krDag: Varannan tisdagTid: 19.30 - 20.30Datum: 22/3, 5/4, 19/4, 3/5, 17/5 och 31/5