Nose Work

Nose work nybörjarkurs


Den här kursen pasar er som är nyfikna på nosework men som inte gått kurs tidigare. Under kursens gång kommer vi introducer hunden för eukalyptus (doften i NW1) och prova på samtliga moment (behållarsök, inomhussök, fordonsök och utomhussök)  


I kursavgiften ingår ett startkit så att ni kan komma igång med hemmaträningen direkt!


Hunden bör vara bekväm med att andra hundar finns i närheten - i övrigt krävs inga förkunskaper. Vi jobbar med kopplad hund.Vi träffas 5 gånger, max 6 ekipage.


Dag: Lördagar och Söndagar


Tid: 09.30


Pris: 1600 kr


Datum: lör 8/1, lör 15/1, lör 22/1, sön 6/2 och lör 12/2Har du några frågor maila hejahelge@gmail.com


Instruktörspresentation

Nose work Fortsättningskurs


Det här är kursen för er som redan gått en grundkurs eller motsvarande. Under den här kursen fortsätter vi jobba med de olika söken (behållare, inomhus, utomhus och fordon) med fokus att hunden ska bli säkrare i söken och mer tydlig i sina markeringar. 


Kursen passar både för ekipage som siktar på att tävla och för de som vill utmanas och utvecklas i nosework som aktivering.


För att gå kursen krävs att ni gått en grundkurs eller motsvarande. Hunden ska kunna doften eukalyptus. I övrigt anpassar vi efter varje ekipages nivå. Vi jobbar med kopplad hund. Vi träffas 6 gånger, 1,5 tim per gång, max 6 ekipage.


Dag:


Tid: 


Pris: 


Datum: Har du några frågor maila hejahelge@gmail.com


Instruktörspresentation