Lydnad

ALLMÄNLYDNADSKURS


Instruktör: Susan Danielsson


Detta är kursen för dig som har en hund från ca 1 år och som vill ha god allmänlydnad på din hund. Vill du sedan träna vidare inom lydnaden eller prova på rallylydnad så har denna kursen alla grundmoment du behöver kunna och det går faktiskt bra att träna vidare inom vilken hundsport som helst. 


Vi kommer jobba med kontakten mellan hund och förare, få er att jobba tillsammans och inte ägna sig åt allt som händer runt omkring. 


Ni kommer få lära er träna in olika moment med hjälp av klicker, belöningsord och olika belöningar i form av godis, lek och kel. 


Följsamhet, bakdelskontroll, tasstarget, nostarget, inkallning, stadga, sitt, ligg och mycket mer kommer vi gå igenom och träna på. 


Vi träffas 5 gånger, 6 - 10 deltagare


Dag: 


Tid: 


Pris: 1200 kr


Datum: 


LYDNADSKURS - STARTKLASS


Instruktör: Susan Danielsson


En kurs för dig  och din hund som är över ca 7 mån och behöver jobba med grunder som kontakt, kroppskontroll, sitt, ligg, stå, inkallning, följsamhet, stadga, stanna kvar, omvänt lockande, apportering, hopp över hinder och mycket mer. 


Vi jobbar med fokus på momenten i lydnadens Startklass. Vill du ut och tävla lydnad med din hund är detta en bra kurs som innehåller de grunder du behöver. Vill du träna lydnad med din hund utan en tanke på att tävla är detta kursen för dig med. Alla moment som ingår i lydnadens Startklass är något alla hundar behöver kunna - allmänlydnad helt enkelt. 


Vi träffas 5 gånger, 6 deltagareDag: 


Tid: Pris: 1700 kr


Datum: 

GRUNDFÄRDIGHETER

FÖR

RALLYLYDNAD och LYDNAD


Instruktör: Susan Danielsson


På denna kurs arbetar vi alla grundfärdigheter man behöver för att få ut det mesta av Rallylydnaden och Lydnaden. Dessa grundfärdigheter har  alla hundar nytta av oavsett vad man ska träna framöver. 


Vi jobbar med positionsplattor, framträning, bakdelskontroll, följsamhet, backa,  sitt, ligg, stå, snurrar, konen, omvänt lockande, pallen, följa händer och tasstarget. 


Vi träffas 5 gånger, 6-12 deltagareDag: 


Tid: 


Pris: 1200 kr


Datum: LYDNADSKURS - klass 1


Instruktör: Susan Danielsson


Denna kurs passar dig som tillsammans med din hund vill ge dig på momenten i lydnadens klass 1. Vi plockar isär momenten i detaljer och tränar på dem för att sedan sätta ihop dem till färdiga moment. Vi jobbar med kroppskontrollsövningar, belöningsutveckling och all träning anpassas efter varje ekipage därför kan förkunskaperna inför denna kursen vara olika. Det går också att gå kursen flera gången eftersom man tränar på sin nivå. Vi träffas 5 gånger, 6 deltagareDag:


Tid: 


Pris: 1700 kr


Datum: 


Hitta till oss:


Kungsleden 9

286 95 EKET


Kontakta oss:


info@eketshundarena.se070-678 44 58


Org nr: 559129-4391

Bg: 748-5766


Öppettider:


Alla dagar 6.00-23.00Copyright © All Rights Reserved