MY WENDEL - HANDLERTRÄNING

My Wendel Handlingsträning/Ringträning

INFO: Grupp 1 är för dig med valp eller om du är nybörjar i utställningsringen och behöver träna grunder. Grupp 2 är för dig med lite mer erfarenhet i utställningsringen som vill finslipa olika moment. 


Pris: 225 kr/ekipage och det är max 6 ekipage i varje grupp. Minst 3 för att träningen ska genomföras. Betalning sker via swish.


Anmälan är bindande, får du förhinder får du själv hitta en ersättare som kan köpa din plats av dig. All betalning sker före aktuellt träningstillfälle. 


Privatträning 40 min, pris: 500 kr bokas genom anmälan nedan på "anmälningsknappen". 

Träningstider


Höstens träningar är nu genomförda och vi ser fram emot våren och nya tillfällen att träna handling med My. 


När vi vet dagar och tider läggs det ut både här och på vår fb-sida.

Mitt namn är My Wendel och jag driver Kennel Spotty Dot's där vi föder upp Alaskan Malamutes, collie långhår och dalmatiner, sedan 10 år tillbaka.

Mitt största intresse har alltid varit djuren och jag är oerhört tacksam över att jag kan leva min dröm och jobba med djuren på heltid.Till vardags är jag utbildad brandman och har jobbat operativt i ca 8 års tid. Nu har jag dock lagt brandmansyrket på hyllan för att helt och hållet jobba med hundarna. Numera jobbar jag på Olivers Petfood i Danmark där jag har möjlighet att foga samman mitt jobb med alla de utställningar vi åker på året om.Utställningar är det största intresset som tar oss runt om i Europa, Cruft's i England, Baltikum med mera. När vi väl får lediga helger så blir det lite drag med malamuterna, viltspår och klövjning. För mig och min man är hundarna en livsstil som vi delar tillsammans på en gård utanför Örkelljunga. Jag ser fram emot att träffa er som är intresserade av handlerträning men också för att se vilka mål/ambitioner ni har med era hundar.


Väl mött! /My Wendel