Fokus-Kurser

FOKUS-KURSER


Våra fokus kurser är på 1,5 timme, vi träffas 3 gånger och fokuserar på en hundsport och jobbar intensivt med den. Max 6 deltagare och minst 4 deltagare för att kursen ska bli av. 


Pris: 1000 kr/kursFÖLJSAMHET/FRITT FÖLJ


Kursdatum: 


Tre tillfällen där vi plockar isär det fria följet i små delar för att träna på var del för sig och slutligen montera ihop dem till ett fritt följ där vi känner att våra kriterier är uppfyllda.

Fritt följ är ju så otroligt roligt att jobba med då det är så många olika delar att grotta ner sig i.RALLYLYDNAD Nybörjare


Kursdatum: 


Tre tillfällen där vi går igenom alla skyltarna, 33 st, i Rallylydnadens Nybörjarklass. Vi tränar på detaljer, sätter ihop dem till hela moment och kör även slingor med skyltar i rad. Lite tävlingsregler går vi igenom och hur det är på en Rallytävling, vad gör man, när och hur?
LYDNAD KLASS 1


På denna kursen kommer vi fokusera på Rutan, Ställande/Sättande och Hopp över hinder. Vi plockar isär momenten, tränar detaljer för att sedan sätta ihop dem till det färdiga momentet. Alla ekipage tränar på sin nivå vilket innebär att vi kommer olika långt men alla kommer få med sig mycket att träna vidare på.