Handlerträning

My Wendel

TRÄNINGSTIDERTorsdagen den 9/5 kl. 18.00 - 20.00

(FULL!), Pris: 180 kr
Minst 8 anmälda till handlingsträningarna behövs för att träningen ska bli av. Gäller de gånger med 10  platser.

Handlerträning

med


endast 6 deltagare


En träning där My kan ge varje deltagare lite mer personlig träning och hjälp. För dig som vill komma ett steg längre i utställningsringen tillsammans med din hund.

Mitt namn är My Wendel och jag driver Kennel Spotty Dot's där vi föder upp Alaskan Malamutes, collie långhår och dalmatiner, sedan 10 år tillbaka.

Mitt största intresse har alltid varit djuren och jag är oerhört tacksam över att jag kan leva min dröm och jobba med djuren på heltid.Till vardags är jag utbildad brandman och har jobbat operativt i ca 8 års tid. Nu har jag dock lagt brandmansyrket på hyllan för att helt och hållet jobba med hundarna. Numera jobbar jag på Olivers Petfood i Danmark där jag har möjlighet att foga samman mitt jobb med alla de utställningar vi åker på året om.Utställningar är det största intresset som tar oss runt om i Europa, Cruft's i England, Baltikum med mera. När vi väl får lediga helger så blir det lite drag med malamuterna, viltspår och klövjning. För mig och min man är hundarna en livsstil som vi delar tillsammans på en gård utanför Örkelljunga. Jag ser fram emot att träffa er som är intresserade av handlerträning men också för att se vilka mål/ambitioner ni har med era hundar.


Väl mött! /My Wendel


Öppettider:


Alla dagar 6.00-23.00


Hitta till oss:


Kungsleden 9

286 95 EKET


Kontakta oss:


info@eketshundarena.se070-678 44 58


Org nr: 559129-4391

Bg: 748-5766

Copyright © All Rights Reserved